Сања Живковић
Члан уредништваСања Живковић 

Рођена је у 1987. године у Крагујевцу. Завршила је Филолошко - уметнички факултет, мастер студије, Универзитета у Крагујевцу (Мастер филолог – србиста). 

Посебно се интресује за српску књижевност. Промовисала је уџбенике издавачке куће „Клет“ и била њихов евалуатор Читанке за 8. разред. Такође, 2013. године била је коаутор дигиталкног издања збирке за пријемни испит под насловом „Научи лакше за матуру“. Организатор је књижевних вечери, бави се писањем поезије, прозе и рецензија. Коаутор је књиге поезије Две стране огледала, чије је финансирање одобрено од стране Скупштине Града на конкурсу за доделу средстава из буџета града Крагујевца за 2010. годину самосталним уметницима, креативним групама, удружењима и организацијама ради суфинансирања пројеката. Освојила прву награду издавачке куће „Клет“ за Најиновативнијег наставника 2011. године. 

Организовала је хуманитарне представе „У цара Тројана козије уши“ и „Сумњиво лице“ ради сакупљања новчане помоћи за Јанка Стефановића, оболелог од Вестовог синдрома, а такође и једномесечних књижевних вечери посвећених животу и делу књижевних стваралаца у сарадњи са Народном библиотеком. 

Објавила роман Књига (2013). 

Тренутно волонтира као библиотекарка. 

Живи у Крагујевцу.


http://www.knjizevnicasopis.com/impresum